Blog: BestPrint Blog

Εορταστικά Προσκλητήρια

Τα Χριστούγεννα και ο Δεκέμβριος ένας από τους ωραιότερους μήνες του χρόνου πλησιάζουν. Για τους φίλους που έχουν επιλέξει την περίοδο αυτή να τελέσουν το μυστήριο του γάμου τους έχουμε μια μεγάλη σειρά σχεδίων να τους προτείνουμε.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια προσκλητηρίων  μπομπονιέρες εορταστικές  εορταστικά προσκλητηρια

16-Νοε-2017 14:20
 

Καλοκαιρινά σχέδια προσκλητηρίων

Πολλοί είναι οι φίλοι που επιλέγουν για προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης κάποιο σχέδιο διαφορετικό από τα προτεινόμενα, μια ιδέα δικιά τους, μια ιδέα βασισμένη σε κάποιο προσκλητήριο που λάβανε, σε κάποιο σχέδιο που είδαν στο pinterest ή σε κάποιο site του εξωτερικού.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια με την αύξηση των social υπάρχει τεράστια συσσώρευση ιδεών και σχεδίων. Ένα παράδειγμα είναι τα καλοκαιρινά σχέδια προσκλητηρίων (summer wedding  invitations). Ψάχνοντας κάποιος θα βρει εκατοντάδες ιδέες και προτάσεις.

καλοκαιρινές ιδεες για προσκλητηρια  Καλοκαιρινά σχεδια προσκλητηριων  ιδεες για προσκλητηρια  pinterest προσκλητηρια  pinterest invitations  nea sxedia prosklitirion

25-Ιουλ-2017 11:07
 

Υλικά για Μπομπονιέρες Γάμου

Είναι πολύ οι φίλοι που αποφασίζουν τις μπομπονιέρες γάμου να τις φτιάξουν μόνοι τους.
Μπορείς έτσι να πετύχεις ένα πιο οικονομικό σύνολο αλλά και να καθορίσεις πόσο πλούσια την θέλεις και τι θα περιλαμβάνει.
Η μπομπονιέρα είναι κάτι ευχάριστο και σημαντικό στο γάμο. Το ζευγάρι επιλέγει ανάλογα με το στυλ, τον χαρακτήρα, την διάθεση του. Είναι το δώρο που δίνει και ανταποδίδει την χαρά και τις ευχαριστίες.
Οι καλεσμένοι την περιμένουν, την ευχαριστιούνται και την επεξεργάζονται ιδιαιτέρως. Οι πιο κλασικές ερωτήσεις σε ένα γάμο είναι “Πώς ήταν η νύφη” και ακολουθεί “Πώς ήταν η μπομπονιέρα”.

υλικα για μπομπονιερες χονδρικη αθηνα  υλικα για μπομπονιερες κεντρο  υλικα για μπομπονιερες γαμου χονδρικη αθηνα  υλικά για μπομπονιέρες γάμου  υλικα για μπομπονιερες  Υλικα για γαμο  πως να φτιαξω χειροποιητες μπομπονιερες γαμου  μπομπονιερες χονδρικη καταλογος  μπομπονιέρες γάμου χειροποιητες  μπομπονιέρες γάμου πουγκια  ιδεες για μπομπονιερες γαμου χειροποιητες  γαμος μπομπονιερες  diy μπομπονιερες γαμου

19-Μαϊ-2017 18:31
 

Φακελοι Craft

Αγαπητοί μας φίλοι, προσθέσαμε μια ξεχωριστή κατηγορία μόνο με Craft φακέλους.
Οι φάκελοι από craft χαρτί βγαίνουν σε όλες τις διαστάσεις. Για το πάχος του χαρτιού υπάρχουν δύο επιλογές, το πιο λεπτό στα 120γρ και το πιο χοντρό στα 300γρ. Και οι δύο επιλογές είναι πολύ καλές και ποιοτικές. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα οι φάκελοι να σας παραδοθούν εκτυπωμένοι.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας!!

https://bestprint.gr/envelope/fakelos/craft.html

φακελοι κραφτ  φακελοι craft  fakeloi craft  craft χαρτί  craft envelopes

16-Μαϊ-2017 14:43
 

Συνδυασμοί χαρτιών για κλασικό, μοντέρνο ή vintage προσκλητήριο

Κάθε σχέδιο προσκλητηρίου και κάθε φάκελος μπορεί να φτιαχτεί σε οποιαδήποτε χαρτί από αυτά που διαθέτουμε και υπάρχει μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία.
Για να γίνει πιο εύκολο μπορούμε τα χαρτιά να τα χωρίσουμε σε τρεις κατηγορίες.
Η πρώτη είναι τα μέταλ χαρτιά. Το χαρακτηριστικό είναι μια ελαφριά γυαλάδα, ποιότητα και ποικιλία από όμορφες και σοβαρές αποχρώσεις.
Η δεύτερη κατηγορία είναι τα ματ χαρτιά. Διαθέτουμε τα χαρακτηριστικά μπεζ και λευκά που έχουν υφές, μια λεπτή ρίγα δηλαδή ή με λεία επιφάνεια. Όταν έχουν χρώματα δίνουν έντονες φωτεινές αποχρώσεις.
Η Τρίτη κατηγορία είναι τα επιχρισμένα. Εδώ το χαρτί αποτελείτε από δύο ενωμένα μέρη. Η βάση, λευκή συνήθως, καθορίζει και το πόσο χοντρό είναι το χαρτί. Στην επάνω μεριά κολλαέι ένα δεύτερο φύλλο το οποίο έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Μπορεί να είναι βαμβακερή, με ίνες, με σχέδια, με σχήματα, σαν δέρμα και πολλά άλλα. Στην περίπτωση αυτή τα επιχρισμένα χαρτιά έχουν μια όψη. Δηλαδή η μια όψη είναι καλή με το σχέδιο ενώ η άλλη είναι σκέτη.

προσκλητηρια χιουμοριστικά  προσκλητηρια οικονομικά  προσκλητηρια μοντέρνα  Προσκλητήρια κλασικά  προσκλητηρια vintage  ειδικη κατασκευή φακέλων

15-Μαϊ-2017 11:56
 

Προσκλητήρια Carte Postale (Καρτ ποσταλ)

Τα προσκλητήρια σε μορφή cart postal είναι μια πολύ ενδιαφέρον και ξεχωριστή πρόταση. Έχουν ένα προσωπικό χαρακτήρα και είναι ιδανικά για ζευγάρια που έχουν επιλέξει γήινα χρώματα και vintage style  στον γάμο τους.
Πως φτιάχνονται
Η πιο συνηθισμένη διάσταση είναι η 15x20εκ (η κάρτα περίπου 13,5x19εκ) αλλά μπορεί να γίνει και τετράγωνο 17x17εκ. Η μια πλευρά έχει την φωτογραφία και η άλλη το κείμενο. Η μεριά που είναι η φωτογραφία είναι το πιο σημαντικό μέρος και όλη η ομορφιά της πρόσκλησης. Όσο πιο καλή είναι η φωτογραφία τόσο πιο καλό θα είναι και το αποτέλεσμα.

χειροποιητα προσκλητηρια γαμου  φθηνα προσκλητηρια γαμου  πρωτοτυπα προσκλητηρια γαμου  προσκλητηρια καρτ ποσταλ τιμες  προσκλητηρια καρτ ποσταλ  προσκλητηρια γαμου οικονομικα αθηνα  Προσκλητηρια γαμου  προσκλητηρια vintage  προσκλητηρια carte postale  προσκλητηρια card postal

29-Μαρ-2017 10:38
 

Φάκελος, φάκελα, φακελάκια… όπως και να το πεις το ίδιο είναι!!

Το λεξικό μας λέει ότι φάκελος είναι αβέβαιης ετυμολογίας, συγγενές του σφάκελος που σήμαινε δεμάτι!! Πρακτικά ένας φάκελος είναι ένα στοιχείο συσκευασίας, συνήθως κατασκευασμένο από λεπτό επίπεδο υλικό. Είναι σχεδιασμένος για να περιέχει ένα επίπεδο αντικείμενο, όπως ένα γράμμα ή κάρτα.

Οι παραδοσιακοί φάκελοι κατασκευάζονται από φύλλα κομμένα χαρτί με μία από τις τρεις μορφές: σε σχήμα ρόμβου, σε σταυρωτό ή με κούμπωμα γατζωτό. Αυτά τα σχήματα επιτρέπουν τη δημιουργία της δομής του φακέλου διπλώνοντας τις πλευρές γύρω από μια κεντρική ορθογώνια περιοχή.

Μέχρι το 1840, όλοι οι φάκελοι κατασκευάζονταν χειροποίητα, δηλαδή κοβόταν ένα ένα χαρτί στο κατάλληλο σχήμα. Σε εκείνο το έτος ο  George Wilson από το Ηνωμένο Βασίλειο ανακάλυψε τη μέθοδο tessellating (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) κατά την οποία τα σχήματα (το πατρόν θα λέγαμε) απλώνονταν με έξυπνο τρόπο στο φύλλο χαρτί.

Το 1845 Edwin Hill και ο Warren de la Rue απέκτησαν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα μηχάνημα ατμοκίνητο που όχι μόνο έκοβε το χαρτί στο σχήμα του φακέλου, αλλά το τσαλάκωνε στα σημεία που έπρεπε να διπλωθεί. Η ανακάλυψη αυτή διέδωσε τη χρήση μηχανημάτων για την κατασκευή φακέλων οπότε τα εργοστάσια που τους έφτιαχναν χειροποίητα άρχισαν να μειώνονται και μετά από λίγα χρόνια καταργήθηκαν.

χρωματιστοι φακελοι αλληλογραφιας  φθηνοι φακελοι προσκλητηριων  φάκελος  φακελοι χρωματιστοι βάπτισης  φακελοι χρωματιστοι  φακελοι προσκλητηριων με πλαισιο  φακελοι πολυτελειας  φακελοι για προσκλητηρια αθηνα  φάκελοι γάμου  φακελοι βαπτισης  Φακελοι  φακελάκια  φακελα  οικονομικοί φάκελοι  κραφτ  fakeloi prosklitirion  fakeloi oikonomikoi  fakelakia  fakela  craft  akeloi

09-Μαρ-2017 13:20
 

Νέα Δείγματα σε μπομπονιέρες βάπτισης 2017

Αγαπητοί μας φίλοι, στην κατηγορία μπομπονιέρες βάπτισης θα βρείτε μια νέα κατηγορία με το όνομα “Νέα Δέιγματα2017”. Επειδή αναμένουμε νέες παραλαβές ο κατάλογος θα ενημερώνεται εβδομαδιαία μέχρι και τέλος Μαρτίου. Εδώ θα έχουμε νέα δείγματα, ιδέες, αντικείμενα και προτάσεις για βαπτιστικές μπομπονιέρες.

νεα σχεδια 2017  νέα δειγματα  μπουμπουληθρες  μπομπονιερες βαπτισης  μπομπονιερα τρενακι  μπομπονιερα πουγκι  μπομπονιερα κουτακι  μπομπονιερα αυτοκινητο  μπομπονιερα 2017  βαπτιση 2017  mpomponiera vaptisis

22-Φεβ-2017 10:06
 

Καινούργιο Δειγματολόγιο Γάμου!!

Με πολύ χαρά την Παρασκευή 17/2 θα αναρτήσουμε στην κατηγορία προσκλητήρια γάμου το καινούργιο μας δειγματολόγιο (δειγματολογιο8).
Μια σειρά από 100 περίπου σχεδία με καινούργια κοπτικά σε μεγάλη ποικιλία χαρτιών. Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις υφές των υλικών και η γκάμα μας είναι εμπλουτισμένη πλέον με χαρτιά που έχουν μοτίβα, ανάγλυφες επιφάνειες και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

χαρτια με υφες  προσκλητηρια γαμου 2017  προσκλητηρια 2017  Νεο δειγματολογιο γαμου  νεα σχεδια  μοντερνα προσκλητηρια  κοπτικα  κλασικά προσκλητηρια  ιδιαίτερα προσκλητηρια  prosklitiria gamou

13-Φεβ-2017 17:00
 

Slevory παιδικά σετ!!

Υπάρχουν διαθέσιμες πανέμορφες παιδικές προτάσεις της εταιρίας Slevory και συγκεκριμένα παιδικό σετ με φεγγαράκι και αστεράκια, αποτελούμενο από κορνίζα και εικονάκι τα οποία είναι κατασκευασμένα από φιλμ αργύρου 925°. Το εικονάκι είναι ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.

παιδικό σετ  παιδικες προτασεις  κορνίζα  επαργυρα  εικονάκι  δωρο  βυζαντινη εικονα  αλμπουμ  slevory  album

17-Ιαν-2017 19:01
 
Σελίδα 1 από 2
Back to top