Παραγγελίες γίνονται δεκτές από όλη την Ελλάδα. Χρόνος παράδοσης 2 έως 5 ημέρες.

Οι παραγγελίες σας μπορούν γίνουν:

  • ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας
  • στο φυσικό μας κατάστημα Χαιμαντα 36, στο Χαλανδρι
  • τηλεφωνικά καλώντας μας στο 2106858926
  • με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στον τίτλο του μηνύματος θα πρέπει να υπάρχει η διευκρίνιση «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ». Στο περιεχόμενο θα πρέπει να υπάρχουν οι κωδικοί και η συνοπτική περιγραφή των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Ελάχιστη παραγγελία για μπομπονιέρες είναι 30 τεμ για προσκλητήρια 30 τεμ και οι φάκελοι 25 τεμ.

Για την παραγγελία σας δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή δημιουργία λογαριασμού. Σε όλες οι παραγγελίες σε μπομπονιέρες και προσκλητήρια πρέπει να δοθεί προκαταβολή για να ξεκινήσει η παραγωγή τους.

Για τις αγορές σας, παρέχεται ταμειακή απόδειξη. Αν θέλετε τιμολόγιο μπορείτε να το δηλώσετε στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας.

Για παραγγελίες προϊόντων υψηλής αξίας ενδεχομένως να ζητηθεί προκαταβολή έως και 50% της συνολικής τους αξίας. Αυτό συμβαίνει προκειμένου να προστατευθεί η επιχείριση από κακόβουλες πράξεις όπως εικονικές παραγγελίες.


Οι δυνατότητες πληρωμής  είναι:

Με αντικαταβολή  με courier ή ΕΛΤΑ.
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Σημειώνεται ότι η έναρξη της παραγγελίας αρχίζει με την εμφάνιση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μας.

Η τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η Eurobank (δικαιούχος Μπαλούκος Χρήστος): Αρ. λογ.: 00260268480100892246
ΙΒΑΝ: GR9202602680000480100892246


Μέσω Viva Wallet

Με λογαριασμό Viva Wallet συνδέεστε απλώς στο λογαριασμό σας και επιλέγετε να πληρώσετε με μία από τις αποθηκευμένες κάρτες σας ή με το διαθέσιμο υπόλοιπό σας χρησιμοποιώντας τη μεταφορά χρημάτων προς τρίτους  .

Περισσότερες σχετικές πληροφορίες: https://www.vivapayments.com/el-GR/


Με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Viva Wallet.

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται και δεν µπορούν να χρησιµοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.  Η διαδικασία πληρωμής online μέσω της Viva Wallet καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας σε secure servers. Οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας καταχωρούνται στην ασφαλή ιστοσελίδα της Viva Wallet και όχι στην ιστοσελίδα μας.


 Με Paypal

Με πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του paypal ή με μεταφορά χρημάτων από το λογαριασμό σας εκεί. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται και δεν µπορούν να χρησιµοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό. Το PayPal είναι μία on-line υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Η διαδικασία πληρωμής online μέσω PayPal καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας σε secure servers του PayPal και είναι πιστοποιημένη από ανεξάρτητο παροχέα πιστοποίησης (Trusted Third Party).

Το PayPal έχει επιλέξει την εταιρία Verisign (κορυφαίο ανεξάρτητο παροχέα πιστοποίησης) ως πάροχο πιστοποίησης της ταυτότητάς του στο διαδίκτυο. Κατα την πληρωμή online μέσω PayPal καταχωρείτε αποκλειστικά και μόνο στο περιβάλλον του PayPal το E-mail που έχετε δηλώσει στο PayPal χωρίς να σας ζητηθούν άλλα στοιχεία σας.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner