Ο κάθε επισκέπτης οφείλει κατά την επίσκεψη του παρόντος Ηλεκτρονικού Καταστήματος να ενημερωθεί για τους κάτωθι Όρους Χρήσης.

Σε περίπτωση διαφωνίας του με τους όρους χρήσης, ο επισκέπτης οφείλει να μην κάνει χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

To κατάστημα www.bestprint.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει ή να ανανεώνει μονομερώς το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

Προσωπικά δεδομένα
Τα προσωπικά δεδομένα που συγκεντρώνουμε κατά την εγγραφή σας, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους.
Ο πελάτης του www.bestprint.gr  υποχρεούται:

Να παρέχει πλήρη και ορθά στοιχεία εγγραφής τα οποία καταχωρούνται κατά τη διάρκεια της εγγραφής και για τα οποία παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης.

Να ενημερώνει τα Στοιχεία εγγραφής του έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα αληθή τρέχοντα προσωπικά στοιχεία του. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια στα στοιχεία εγγραφής του Πελάτη, έχουμε το δικαίωμα να απενεργοποιήσουμε άμεσα το λογαριασμό Πελάτη καθώς και να ακυρώσουμε οποιαδήποτε παραγγελία εφόσον τα στοιχεία δεν δίνατε να εξακριβωθούν.

Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username, password) στις υπηρεσίες του www.bestprint.gr. Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ το www.bestprint.gr μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού του.

Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από το λογαριασμό του στο τέλος της κάθε σύνδεσης (session).

Πνευματικά Δικαιώματα
Το εμπορικό σήμα και όλες οι εικόνες που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία.
Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή εικόνων-κειμένων με σκοπό την πώληση αν δεν έχει προηγηθεί γραπτή άδεια από το www.bestprint.gr

Τιμές Προϊόντων
Οι τιμές των προϊόντων δεν είναι δεσμευτικές και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς καμιά προειδοποίηση.

Πολιτική επιστροφών
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι, εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα είδη που αγοράσατε.
Στην περίπτωση αυτή θα επιστραφούν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Εάν η επιστροφή οφείλεται σε υπαιτιότητα δικιά μας, το κόστος επιστροφής μας επιβαρύνει.

e-max.it: your social media marketing partner