Υλικά για Μπομπονιέρες Γάμου

Είναι πολύ οι φίλοι που αποφασίζουν τις μπομπονιέρες γάμου να τις φτιάξουν μόνοι τους.
Μπορείς έτσι να πετύχεις ένα πιο οικονομικό σύνολο αλλά και να καθορίσεις πόσο πλούσια την θέλεις και τι θα περιλαμβάνει.
Η μπομπονιέρα είναι κάτι ευχάριστο και σημαντικό στο γάμο. Το ζευγάρι επιλέγει ανάλογα με το στυλ, τον χαρακτήρα, την διάθεση του. Είναι το δώρο που δίνει και ανταποδίδει την χαρά και τις ευχαριστίες.
Οι καλεσμένοι την περιμένουν, την ευχαριστιούνται και την επεξεργάζονται ιδιαιτέρως. Οι πιο κλασικές ερωτήσεις σε ένα γάμο είναι “Πώς ήταν η νύφη” και ακολουθεί “Πώς ήταν η μπομπονιέρα”.

Σε περίπτωση που κάποιος αποφασίσει να την φτιάξει μόνος του, πρέπει στην αρχή να επιλέξει κάποιο σχέδιο που του αρέσει και εν συνεχεία να μαζέψει τα αντίστοιχα υλικά. Εδώ θέλει λίγο προσοχή στις ποσότητες και στις τιμές που τα αγοράζει. Δεν θα ήταν ωραίο πχ να μας λείπουν λίγα μέτρα από μια κορδέλα και να μην μπορούμε να την ξαναβρούμε.
Οπότε σε γενικές γραμμές μια μπομπονιέρα γάμου αποτελείτε από κάποιο πουγκί, ύφασμα, τούλι, μαντήλι που μέσα βρίσκονται τα κουφέτα τυλιγμένα σε ένα δικό τους τούλι. Το σύνολο είναι δεμένο με κορδέλες. Στο δέσιμο μπορούμε αν θέλουμε να κρεμάσουμε κάποιο διακοσμητικό όπως λουλούδι, μεταλάκι, ασημένια λεπτομέρεια ή κατασκευή.
Υπάρχει και μια ξεχωριστή κατηγορία όπου κάποιο αντικείμενο είναι το βασικό στοιχείο και εκεί δένονται και τα κουφέτα (πορσελάνη, μάρμαρο, κατασκευές).

Εμείς σαν εταιρεία προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές. Με αυτό σαν γνώμονα επιλέξαμε τις μπομπονιέρες που φτιάχνουμε να τις διαθέτουμε και σαν υλικά. Έτσι δίνουμε πακέτο το πουγκί μαζί με τις κορδέλες και θα πρέπει εσείς να βάλετε τα κουφέτα και την εργασία. Όλα μας τα πουγκιά, οι λινοί φάκελοι, τα μαντήλια είναι ραμμένα εξ’ αρχής από μοδίστρα και με υφάσματα πρώτης ποιότητος . Επίσης τα υλικά μπορούν εύκολα να αποσταλούν σε οπουδήποτε μέρος με ελάχιστα μεταφορικά.

Δείτε τα σχέδια που σας προτείνουμε (πηγαίνετε στην κατηγορία γάμος -> υλικά για μπομπονιέρες) και για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση είμαστε πάντα στη διάθεση σας!!

19-Μαϊ-2017 18:31
5532
Print
 
Comments List
Back to top