Προσκλητήρια Carte Postale (Καρτ ποσταλ)

Τα προσκλητήρια σε μορφή cart postal είναι μια πολύ ενδιαφέρον και ξεχωριστή πρόταση. Έχουν ένα προσωπικό χαρακτήρα και είναι ιδανικά για ζευγάρια που έχουν επιλέξει γήινα χρώματα και vintage style  στον γάμο τους.
Πως φτιάχνονται
Η πιο συνηθισμένη διάσταση είναι η 15x20εκ (η κάρτα περίπου 13,5x19εκ) αλλά μπορεί να γίνει και τετράγωνο 17x17εκ. Η μια πλευρά έχει την φωτογραφία και η άλλη το κείμενο. Η μεριά που είναι η φωτογραφία είναι το πιο σημαντικό μέρος και όλη η ομορφιά της πρόσκλησης. Όσο πιο καλή είναι η φωτογραφία τόσο πιο καλό θα είναι και το αποτέλεσμα.

Για τη φωτογραφία υπάρχουν οι εξής επιλογές:

1. Θέμα που έχει στηθεί από επαγγελματία φωτογράφο.
Οι περισσότεροι φωτογράφοι που δουλεύουν στο κομμάτι του γάμου έχουν προϋπηρεσία σε διαφημίσεις, φωτογράφιση περιοδικών, προϊόντων και καλλιτεχνικών φωτογραφιών. Μπορείτε να συνεννοηθείτε μαζί τους και να σας τραβήξουν μια ωραία φωτογραφία ένα Σαββατοκύριακο σε ένα πάρκο, σε μια παραλία δημιουργώντας έτσι κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό. Αν δεν το κάνει ο δικός σας φωτογράφος ζητήστε μας να σας προτείνουμε εμείς.

2. Φωτογραφία selfie ή τραβηγμένη από κάποιο φίλο σας.
Εδώ παίζει ρόλο η ανάλυση της φωτογραφίας και οτιδήποτε πάνω από 5 Mp από μηχανή η κινητό συνήθως είναι οκ. Το κλειδί όμως για μια επιτυχημένη φωτογραφία είναι το φως. Σας προτείνουμε να τραβήξετε την φωτογραφία σε εξωτερικό χώρο μια φωτεινή ημέρα. Το φυσικό φώς είναι η καλύτερη επιλογή  και οι επαγγελματίες φωτογράφοι, ουσιαστικά έχουν την τεχνική και τον εξοπλισμό να το προσομοιάζουν σε οποιαδήποτε συνθήκες.
Οι φωτογραφίες σε εξωτερικούς χώρους έχουν μεγαλύτερη διαύγεια, βάθος, σωστότερα χρώματα, απουσία κίτρινου θαμπού φωτός, απαλές αποχρώσεις στο δέρμα και το σημαντικότερο εκτυπώνονται άψογα.
Το φώς είναι αυτό που μαγεύει το μάτι στη ζωγραφική και στη φωτογραφία, οπότε βγείτε έξω με τη μηχανή σας για να το αποτυπώσετε!!

3. Η φωτογραφία του καρτ ποστάλ μπορεί να είναι κάποιο τοπίο, εκκλησάκι ή αντικείμενο. Ειδικά η φωτογραφία μιας περιοχής που σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εσάς δίνει ένα πολύ ωραίο και κομψό αποτέλεσμα.

Επεξεργασία φωτογραφιών
Οι περισσότερες φωτογραφίες χρειάζονται μια επιπλέον επεξεργασία. Συνήθως μια ισορρόπηση στα χρώματα και εν συνεχεία υπάρχουν πολλές επιλογές ώστε να αποκτήσουν ένα vintage style.
Μπορεί να τους ταιριάζει μια φυσική παλαίωση, σέπια χρώματα, σβήσιμο στα άκρα ή φίλτρα που να δίνουν μια χρωματική αίσθηση από παλαιότερες εποχές (Kodachrome 35mm, Fuji Astia 100F, Polachrome κτλ).
Επίσης μπορούμε να φτιάξουμε μια ζωγραφιά ή ένα σκίτσο από τη φωτογραφία σας ή ακόμα και από την μπομπονιέρα.
Στη συνέχεια για ένα πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα προσθέτουμε (αν ταιριάζει) γραμματόσημα, σφραγίδες ή και μοτίβα.

Εμείς σαν εταιρία bestprint μπορούμε να σας σχεδιάσουμε και να σας τυπώσουμε τα πιο όμορφα προσκλητήρια και να επεξεργαστούμε οποιαδήποτε φωτογραφία και σύνθεση χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
Τα προσκλητήρια αυτού του είδους συνήθως κοστίζουν 1 με 1,30€.
Ρωτήστε μας για αναλυτική προσφορά σε αυτό που σας ενδιαφέρει!!

29-Μαρ-2017 10:38
9569
Print
 
Comments List
Back to top