Καλοκαιρινά σχέδια προσκλητηρίων

Πολλοί είναι οι φίλοι που επιλέγουν για προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης κάποιο σχέδιο διαφορετικό από τα προτεινόμενα, μια ιδέα δικιά τους, μια ιδέα βασισμένη σε κάποιο προσκλητήριο που λάβανε, σε κάποιο σχέδιο που είδαν στο pinterest ή σε κάποιο site του εξωτερικού.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια με την αύξηση των social υπάρχει τεράστια συσσώρευση ιδεών και σχεδίων. Ένα παράδειγμα είναι τα καλοκαιρινά σχέδια προσκλητηρίων (summer wedding  invitations). Ψάχνοντας κάποιος θα βρει εκατοντάδες ιδέες και προτάσεις.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι οτιδήποτε βλέπουμε σε σχέδια στο Internet δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσιο για δύο λογούς. Ο πρώτος είναι ότι πιθανόν να υπάρχουν δικαιώματα οπότε δεν είναι σωστή η αντιγραφή και δεύτερον και να θέλαμε να το χρησιμοποιήσουμε δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Μια εικόνα όσο καλή και να φαίνεται στην οθόνη μας πάρα πολύ σπάνια έχει τις προδιαγραφές που χρειάζονται για μια επιτυχημένη εκτύπωση.

Οπότε αυτό  που πρέπει να κάνουμε είναι να το σχεδιάσουμε από την αρχή, προσαρμόζοντας την ιδέα στα δικά μας δεδομένα, χρώματα και υλικά ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι αντιγραφή αλλά να είναι μια βελτιωμένη πρόταση. Μπορεί να ακούγεται χρονοβόρο και πιθανόν να είναι αλλά είναι  μονόδρομος για να έχουμε ένα ωραία εκτυπωμένο προσκλητήριο.

Εμείς σαν εταιρία Bestprint έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε την ιδέα σας, να ενσωματώσουμε κάποια ζωγραφιά ή σκίτσο δικό σας και να φτιάξουμε με επιτυχία ένα σχέδιο βασισμένο σε κάποια φώτο που είδατε. Το ωραίο είναι ότι συνήθως δεν υπάρχει κάποια extra χρέωση αλλά τα custom αυτά προσκλητήρια είναι στις ίδιες χαμηλές τιμές με τα υπόλοιπα.

Ιδικά για τους φίλους που έχουν σχεδιάσει από μόνοι τους την μακέτα μπορούμε να την εκτυπώσουμε σε μια πληθώρα χαρτιών ή να σας παρέχουμε το φάκελο. Επίσης διαθέτουμε πάνω από 35 διαφορικά καλούπια κουτιών για μπομπονιέρα τα οποία είναι επεξεργάσιμα και μπορούν να προσαρμοστούν στο ίδιο θέμα.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα είναι χαρά μας να συζητήσουμε μαζί σας οποιαδήποτε ιδέα!!

 

25-Ιουλ-2017 11:07
6856
Print
 
Comments List
Back to top