Εορταστικά Προσκλητήρια

Τα Χριστούγεννα και ο Δεκέμβριος ένας από τους ωραιότερους μήνες του χρόνου πλησιάζουν. Για τους φίλους που έχουν επιλέξει την περίοδο αυτή να τελέσουν το μυστήριο του γάμου τους έχουμε μια μεγάλη σειρά σχεδίων να τους προτείνουμε.


Σχετικά με τα προσκλητήρια μπορούμε να έχουμε ωραίους και ζεστούς συνδυασμούς χρωμάτων τόσο στην κάρτα αλλά και στον φάκελο για ένα αποτέλεσμα που ξεχωρίζει. Τα προτιμώμενα χρώματα χαρτιών είναι το κυπαρίσσι, το χρυσό, της άμμου, το μπρονζέ, το κόκκινο, το βαθύ μπορντό – Βουργουνδίας και του χαλκού. Για το χρώμα των γραμμάτων θα επιλέξουμε κάτι αντίστοιχο. Επίσης υπάρχει και μια νέα σειρά με φάκελους που έχουν ανάγλυφα σχέδια (νιφάδες) ή κοπτικά αυτοκόλλητα που έχουν τυπωμένο εορταστικό μοτίβο.
Επίσης στο κείμενο μπορούμε να δώσουμε μια νότα εορταστική χρησιμοποιώντας εικονίδια όπως το ρόδι, εκκλησάκια, νιφάδες, δεντράκι αν είναι Χριστούγεννα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτείτε. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αν μας πείτε την ιδέα σας μπορούμε να το φτιάξουμε μαζί και μην ξεχνάτε ότι για τους φίλους που τα σχεδιάζουν μόνοι τους μπορούμε να τους παρέχουμε τους φακέλους σε οποιοδήποτε χρώμα ή διάσταση επιθυμούν!! Επίσης οι φάκελοι έχουν την δυνατότητα  να εκτυπωθούν με θέμα της επιλογής σας.
Για τις μπομπονιέρες υπάρχει η επιλογή από κουτάκι στα ίδια χρώματα και χαρτιά με εκτυπωμένο το θέμα μας. Είναι μια οικονομική αλλά πάρα πολύ κομψή και πλούσια μπομπονιέρα. Επίσης πουγκάκια σε διάφορα μεγέθη σε χρυσές αποχρώσεις, με δαντέλες, πέρλα ή κάποιο διακοσμητικό στοιχείο είναι πάντα μια καλή επιλογή.

16-Νοε-2017 14:20
7749
Print
 
Comments List
Back to top