Προσκλητήρια Λεβάντα – Μπομπονιέρες Λεβάντα

Η λεβάντα το πανέμορφο αυτό φυτό με το χαρακτηριστικό άρωμα φρεσκάδας και το γλυκό μωβ χρώμα αποτελεί μια πρόταση ξεχωριστή για το γάμο ή την βάπτισή σας.
Μπορεί να προστεθεί στο προσκλητήριο διακριτικά ή να είναι το κυρίαρχο στοιχείο.


Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ζωγραφίζουμε ένα μπουκέτο λεβάντας και το προσαρμόζουμε μετά σε προσκλητήριο.

595
9
0
1

Τα προσκλητήρια βάπτισης με λεβάντα δίνουν ένα πιο ρομαντικό χαρακτήρα και ειδικά σε συνδυασμό με ξεχωριστά, πρωτότυπα, οικολογικά χαρτιά το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Μπορούμε να σχεδιάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο έχετε δει ή φανταστεί. Τόσο σε μονόκαρτα τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα όσο και σε τρίπτυχα ή συρταρωτά. Μπορούμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε στοιχεία της μακέτας, να αλλάξουμε χρώματα και γενικά να την προσαρμόσουμε σε αυτό που αρέσει περισσότερο και ταιριάζει σε εσάς.
Επίσης μη ξεχνάτε ότι με το ίδιο θέμα μπορούμε να φτιάξουμε ευχολόγιο, σουπλά, σουβέρ, ετικέτες, χωνάκια και κουτάκια.

 

Προσκλητήρια γάμου με θέμα λεβάντα. Και σε αυτή την περίπτωση μπορεί η λεβάντα να είναι ένα διακριτικό στοιχείο της πρόσκλησης ή να ξεχωρίζει τόσο από μέγεθος όσο και από την θέση της. Υπάρχει η δυνατότητα να είναι τυπωμένη στο φάκελο ή να έχει ο φάκελος κάποιο παράθυρο ώστε το θέμα να φαίνεται και εξωτερικά. Οποιαδήποτε ιδέα την υλοποιούμε οπότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στείλτε μας τις ιδέες σας στο email και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Μπομπονιέρα λεβάντα. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε πανέξυπνες, ξεχωριστές, όμορφες και μοναδικές μπομπονιέρες με θέμα την λεβάντα. Η συλλογή μας συνέχεια ανανεώνεται και τις αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα.

23-Φεβ-2018 18:10
9079
Print
 
Comments List
Back to top